Handgemaakt Door Delfa Jewellery!

Delivery Truck

  Gratis Verzending     

  Winter Sale is LIVE

Sieraden beschermingsplan

Sieraden beschermingsplan

Sieradenbeschermingsplan Delfa Jewellery

Wij willen dat jij zorgeloos van jouw sieraden geniet en daarom bieden wij ons Sieradenbeschermingsplan aan. Dit plan biedt exclusieve diensten voor een hoogwaardige en gepersonaliseerde ervaring. Bij Delfa Jewellery denken wij aan onze klanten en aan het milieu. Daarom hebben wij een toegewijd duurzaamheidsplan met een less-is-more methode, waarbij wij hoogwaardig vakmanschap bieden en extra services zodat jij lang van onze sieraden kunt genieten.

VERNIEUW JE STIJL Wij bieden een unieke service aan waarmee jij jouw oude Delfa Jewellery sieraad GRATIS kunt omruilen voor een gloednieuw exemplaar*. Deze service is beschikbaar tot 2 jaar na de aankoopdatum. Kies elk juweel dat beschikbaar is op onze website*. Nadat jij jouw oude juweel hebt geretourneerd, recyclen en hergebruiken wij het. Dit is een van de vele stappen in ons toegewijde duurzaamheidsplan.

GRATIS RETOURZENDINGEN De verzending is voor onze rekening bij sieraden die jij wilt retourneren voor vervanging, reparatie of om gebruik te maken van onze "Vernieuw je stijl"-service. Vervangingen zijn 150 dagen geldig**, reparatie en herstel service zijn 5 jaar geldig** en de "Vernieuw je stijl"-service is 2 jaar geldig**.

Let op: We kunnen geen retournering of omruiling aanbieden voor gepersonaliseerde producten.

REPARATIE & HERSTEL Onze professionele reparatie- en hersteldiensten zorgen ervoor dat de schoonheid van jouw sieraden behouden blijft. Wij repareren graag eventuele schade en herstellen jouw sieraad zodat het er zo goed als nieuw uitziet. Deze dienst is gratis en geldig binnen 5 jaar na de aankoopdatum.

VERVANGINGEN Ben jij niet tevreden met jouw ongedragen sieraad? Dan bieden wij een 100% gratis vervangingsservice aan. Geldig voor 150 dagen. Neem contact op met onze klantenservice en wij zullen jouw juweel met plezier vervangen*.

EXTRA VOORDEEL Geniet van een gratis 15% korting op jouw volgende Delfa Jewellery aankoop. Deze aanbieding is geldig voor 1 jaar en is geldig op alle sieraden die beschikbaar zijn op onze website.

Wij hopen dat jij net zoveel van jouw Delfa Jewellery sieraden zult genieten als wij hadden bij het ontwerpen en maken ervan. Voor meer vragen over ons Sieradenbeschermingsplan kun je contact met ons opnemen via onze website.

*Geldig voor onze vervangingsdienst voor sieraden van dezelfde waarde. Als het sieraad dat jij wilt bestellen een hogere prijs heeft, wordt het prijsverschil in rekening gebracht. **Geldig vanaf de aankoopdatum.***